SUPER HOT BULAN INI...

♥Followers♥

Wednesday, 21 January 2015

Tingkatkan peluang anda untuk Hamil dengan Vivix

Mungkin ada dikalangan kita yang kurang bernasib baik, walaupun telah bertahun-tahun berkahwin tapi masih belum dikurniakan cahayamata. Pastinya sedih dan terkilan jika ada saudara mara ataupun mertua seringkali menyindir mengatakan diri anda mandul dan kurang subur. 

Janganlah anda bersedih dan berduka lara, pastinya Allah swt telah merencanakan pelbagai rezeki lain buat anda atau DIA hanya mahu menguji 'sedikit' pada diri anda bagaimana menghadapi dan berikhtiar.Anda pernah mendengar Set Kesuburan Shaklee sebelum ini ? Mungkin pernah atau mungkin ini pertama kali anda mendengarnya. Okay tak mengapa, kebiasaanya vitamin yang terdapat didalam set kesuburan terdiri daripada B-Complex lengkap dengan asid folik, GLA Complex, Vitamin C, ESP, Alfalfa, Vitamin E, dan Zinc. 

Sebenarnya, satu lagi vitamin yang boleh anda ambil untuk meningkatkan dan memperbaiki masalah kesuburan ialah dengan mengamalkan Vivix! Ehh..betul ke Vivix bantu kesuburan ? Hehe... betullah tu, takkan saya nak kongsi perkara tak betul pulak.

Bagaimana Vivix memperbaiki masalah KESUBURAN ?


Apa yang penting untuk anda tahu, ialah kenali apa itu vivix. Vivix shaklee mempunyai kandungan Resveratrol yang sangat tinggi. Resveratrol ini bertindak sebagai anti-oksidan yang kuat berbanding anti-oksidan yang lain. Ini bermaksud, tinggi anti-oksidan maka semakin berkuranglah "Oxidative Damage". Dengan kata yang mudah, lebih banyak oxidative damage lebih banyak sel menjadi rosak, begitulah sebaliknya. 

Fungsi Resveratrol itu tadi juga adalah melindungi telur yang belum atau hampir atau sudah matang daripada oxidate damage. Apabila telur yang 'dilindungi' ini selamat daripada menjadi rosak, ianya mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk SURVIVE, MEMBESAR dan DISENYAWAKANVivix Shaklee mempunyai salah satu mekanisma untuk memperbaiki sel-sel yang rosak atau abnormal.

Kesimpulannya, Vivix juga membantu meningkatkan kesihatan lelaki dan wanita dengan meningkatkan lagi kualiti benih telur, memanjangkan jangka hayat telur dan sekaligus meningkatkan peluang untuk disenyawakan.

Testimoni Set Kesuburan Shaklee termasuk Vivix

credit : Maria Hj. Abas
Mereka telah berikhtiar , anda pula bagaimana?
Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :)
SHA 
012-9362692
irsyahealthyhouse@gmail.com

COD Area: 
:: UUM-Sintok, Changlun, Jitra, Alor Setar dan Sungai Petani ::
:: UNIMAP, Pauh dan Arau ::

*Penghantaran dibuat ke seluruh Malaysia termasuk sabah dan sarawak

-Disclaimer-
These statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration.
These product are not intended to diagnose,treat, cure or prevent any disease

4 comments:

 1. Salam kenal...

  Vivix untuk perempuan saja ker?? saya baru berkira kira nak gunakan...

  ReplyDelete
  Replies
  1. @Najib Ariyan

   Vivix boleh diambil oleh lelaki dan wanita :)
   untuk info lanjut boleh hubungi saya, 012-9362692

   Delete
 2. Wah.. Perkongsian yang sangat menarik. Tq admin.. Tanda anda hamil.

  ReplyDelete
 3. vivix memang best... :) dah berapa botol mmg tak pernah miss pun minum hari2....rasa sihat dan bertenaga... :D

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...