SUPER HOT BULAN INI...

♥Followers♥

Wednesday, 22 February 2017

Luka Bernanah Lambat Baik, Dah Sembuh Lepas Ambil Vivix

Kalau anda ada masalah kencing manis, atau orang tersayang yang ada kencing manis, bolehlah cuba macam puan ni šŸ‘‡šŸ‘‡

Puan ni amalkan vivix tak sampai satu botol lagi, kesan luka bernanah kat jari sudah sembuh.

Cepat betul kesan resveretrol dalam vivix ni. Bayangkan derita yang dilalui bila luka sukar nak sembuh.

Alhamdulillah dengan usaha pengambilan vivix, dapat menyembuhkan lukanya.
Syok kan!!




Whatsapp :

KG 012-936.2692
KG 012-936.2692
KG 012-936.2692

Monday, 20 February 2017

Vivix untuk cyst

Vivix untuk cyst.

"Mula-mula doktor suspek thyroid, rupanya thyroglossal duct cyst

Alhamdulillah makin mengecil bila amalkan Vivix bila operate nak buang rupanya akar tu dah mati, so doktor keluarkan cyst sahaja, 1.5cm"

Ada orang tersayang alami masalah yang sama? Hadiahkan untuk mereka sebotol vivix hari ini šŸ’Ÿ

Whatsapp to order ;

KG 012-936.2692
KG 012-936.2692
KG 012-936.2692

Friday, 17 February 2017

Sakit Lutut Sampai Mak Susah Nak Berjalan




Wednesday, 15 February 2017

Bacaan Tekanan Darah Tinggi Ibu Turun Setelah 3 Tahun

Nak share testi ibu saya & vivix.
Mntk saya vivix last week sebab dia kata 15hb ada check up.

Hari pegi dia happy sangat sebab doktor kata darah tinggi dia dah xde. Bacaan dah cantik.

Happy betul dia tadi. Kalau tak duk risau je.

~ testimonial sebenar Puan Irene~

Monday, 13 February 2017

Kawal Gula Dalam Darah Jika Tak Mahu Komplikasi Kencing Manis Menjadi Teruk

Penyakit kencing manis atau diabetes adalah satu keadaan di mana paras gula dalam darah adalah tinggi. Ini disebabkan kekurangan insulin atau fungsi insulin yang terjejas atau kedua-duanya sekali.

Insulin merupakan sejenis hormon yang dihasilkan oleh pankreas bagi mengawal paras glukosa darah.

Faktor risiko diabetes

Berat badan yang berlebihan
Kurang bersenam atau tidak aktif secara fizikal
Mengamalkan pemakanan tidak sihat seperti makanan tinggi gula serta makanan yang kurang serat.
Sejarah keluarga yang menghidap diabetes
Berumur lebih 30 tahun
Penghidap tekanan darah tinggi
Menggunakan ubat-ubatan tertentu seperti steroid

Komplikasi diabetes

Gangren (tisu mati/ cabuk), kudis yang menular yang menyebabkan kaki terpaksa dipotong.
Penyakit buah pinggang
Serangan jantung
Kabur penglihatan membawa kepada buta
Tekanan darah tinggi
Angin ahmar
Koma atau tidak sedarkan diri
Penyakit saraf

Cara mengawal diabetes

Makan secara sihat
Lakukan aktiviti fizikal (bersenam)
Makan ubat mengikut arahan doktor
Amalkan supplemen resveratrol seperti vivix


Friday, 10 February 2017

Promosi Pembelian Vivix Bersama Mug Ekslusif






Wednesday, 8 February 2017

Resveratrol dan bagaimana vivix bertindak

Vivix® mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Apakah itu Resveratrol?
Resveratrol adalah sejenis anti oksida - polifenol, yang didapati pada tumbuhan, buah-buahan, bijian dan kekacang. Kulit anggur merah mengandungi konsentrasi Resveratrol yang paling tinggi. Ia bertindak sebagai 'sistem imunisasi' untuk memelihara sel-sel daripada jangkitan virus dan bakteria.

VIVIX merupakan satu2nya suplemen yang memanfaatkan kuasa anggur muskat yang jarang ditemui dan menghasilkan ramuan yang 10x ganda lebih efektif berbanding resveratrol biasa dalam melambatkan mekanisme utama penuaan selullar!

Bagaimana VIVIX bertindak?
šŸ˜Dengan memperbaiki dan melindungi sel pada peringkat DNA
šŸ˜Meningkatkan pertahanan sel
šŸ˜Meningkatkan tenaga pada sel di peringkat selular
šŸ˜Meningkatkan keupayaan sel
šŸ˜Anti kanser
šŸ˜Merendahkan tahap kolesterol
šŸ˜Menguatkan tulang
šŸ˜Mengurangkan arthritis
šŸ˜Meningkatkan daya ingatan

Jadinya sapa yang x suka telan tablet, bolehla minum Vivix untuk kesihatan badan.

Whatsapp 012.936.2692

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...