SUPER HOT BULAN INI...

♥Followers♥

Thursday, 17 August 2017

7 Step mudah untuk beli barang shaklee tapi bukan ahli

Abang kakak nak beli produk shaklee, tapi masih belum berdaftar sebagai ahli?

Okey sesuai sangat entry ni untuk abang dan kakak yang nak beli shaklee bagi yang bukan ahli. Teruskan membaca dan hanya ikut beberapa langkah mudah ni je.

yang teringin sangat nak beli suplemen tapi...

• malu nak PM
• malu nak bagi tahu apa2 masalah kesihatan
• malas nak bercakap dengan Pengedar
• suka beli barang melalui online

Sekarang tak perlu susah hati lagi.

Kawan2 boleh klik je link ini http://bit.ly/2vvbKTp

1) klik Agree & Next
2) klik barang apa yang nak order & checkout
3) lengkapkan butiran (nama, alamat, nohp , emel) & continue
4) semak semula barang, nama, alamat, nohp, emel & proceed for payment
5) bayaran boleh dilakukan dengan menggunakan Debit / Credit Kad
- pilih Visa / Mastercard
- letak nama anda
- letak 16 digit no di Kad anda
- letak expiry date
- security code (3 no belakang kad)
Dan klik confirm payment
6) tunggu no tag dari bank & klik ok
7) boleh tunggu barang sampai dalam masa 2 ke 3 hari bekerja.

Senang kan? 😍

Okey, dah boleh order. Klik je link tu dan buat pesanan.

1 comment:

  1. Salam singgah dan follow :)

    Anda dijemput join GA saya!

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...