SUPER HOT BULAN INI...

♥Followers♥

Monday, 4 August 2014

Atasi Alahan Ketika Hamil

Wanita hamil biasanya pada trimester-1 mengalami alahan mengandung yang teruk berbanding ketika trimester kedua dan ketiga. Keadaan ini mungkin membuatkan ibu hamil berasa lemah dan tidak bermaya. Para suami juga perlu mainkan peranan dalam menjaga keadaan isteri ketika ini kerana emosi para isteri lebih sensitif berbanding biasa. Juga pentingnya menjaga permakanan ibu ketika hamil agar mendapat nutrien secukupya untuk ibu dan kandungan.

Punca utama alahan ketika hamil adalah disebabkan oleh kehadiran hormon hCG, dirembeskan dalam kuantiti yang banyak ketika di awal kehamilan. Baca lebih lanjut, petua untuk menghilangkan alahan ketika mengandung.

Ini adalah feedback daripada salah seorang pelanggan kami, Irsya Healthy House yang berkongsi berita gembira setelah mengamalkan Vitamin C Shaklee, alahan mengandung beliau semakin berkurang dan jerawat semakin surut. Alhamdulillah.
Anda juga mengalami alahan ketika hamil yang teruk? Jom atasinya sekarang. Inshaallah membantu mengurangkan alahan anda.

OPPSS... NANTI DULU.
Nak menikmati DISKAUN sehingga 20%?
Jom mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE dahulu. 
Selepas ini anda akan terus dapat menikmati harga ahli pada bila-bila masa sahaja.Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :)
SHA 
012-9362692
irsyahealthyhouse@gmail.com

COD Area: 
:: UUM-Sintok, Changlun, Jitra, Alor Setar dan Sungai Petani ::
:: UNIMAP, Pauh dan Arau ::

*Penghantaran dibuat ke seluruh Malaysia termasuk sabah dan sarawak

-Disclaimer-
These statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration.
These product are not intended to diagnose,treat, cure or prevent any disease
posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...