SUPER HOT BULAN INI...

♥Followers♥

Monday, 23 June 2014

Jom Daftar Ahli Shaklee secara PERCUMA!

Bagikan satu fenomena semenjak dua menjak ini, ramai yang email pada saya bertanyakan tentang bagaimana cara nak jadi pengedar sah shaklee. Mereka berminat nak mendaftar sebagai ahli, ada yang untuk buat side income dan ada juga ingin mendaftar sebab untuk kegunaan sendiri dan keluarga sahaja.

Tak kisah apa jua sebab musabab anda, yang penting bila anda masuk mendaftar sebagai ahli shaklee anda memang boleh dan layak menikmati segala apa yang shaklee tawarkan ekslusif hanya untuk ahli dan pengedar sah shaklee sahaja!

ekslusif for shaklee membership only
Picture credit : Mr.Google

Selain daripada membayar pendaftaran RM65/ (+ kos penghantaran member kit rm10 semenanjung/ rm20 sabah sarawak) yuran ini bukan pengedar shaklee yang tetapkan tetapi syarikat shaklee yang tetapkan begitu, anda juga sebenarnya boleh mendaftarkan diri sebagai ahli shaklee secara PERCUMA!

Bagaimana nak dapatkan keahlian percuma Shaklee?
Mudah sahaja caranya, shaklee akan berikan keahlian PERCUMA kepada anda secara automatik apabila anda membuat pembelian bernilai lebih kurang RM650 dengan nilai 200uv! Disini anda telah pun jimat sebanyak RM75 bagi semenanjung dan RM85 bagi Sabah dan Sarawak.
cara daftar ahli shaklee percuma
Picture Credit : Mr.Google
Terlalu banyak nilai RM650 tu? Anda jangan bimbang, produk dan vitamin shaklee boleh digunakan untuk seisi keluarga dari kanak-kanak sehinggalah ke warga emas. Jika anda membeli produk shaklee anda boleh menikmati seisi keluarga dan penggunaan produk shaklee boleh tahan sehingga berbulan-bulan. Jimat kan! Lebih jimat, anda boleh menikmati harga ahli secara automatik apabila beli barangan tersebut.

Antara produk yang boleh mendapat keahlian shaklee secara mudah adalah:
❤️ 3 kotak Collagen Powder Shaklee
❤️ 2 botol Vivix

Selain produk yang dinyatakan diatas ini, anda juga boleh memilih lain-lain produk mengikut pilihan dan keperluan anda sekeluarga. Anda boleh menghubungi saya untuk mendapatkan konsultasi berhubung pemilihan produk ini. Inshaallah saya akan cuba membantu memberikan yang terbaik

Selain anda dapat menikmati HARGA AHLI SHAKLEE ada lagi BERITA BAIK jika anda memilih untuk mendaftar sebagai ahli shaklee secara PERCUMA ini, pada bulan berikutnya anda layak mendapat CASH BONUS daripada shaklee! Ini adalah salah satu keistimewaan dan kelebihan mendaftar sebagai ahli shaklee tau. ----- Untung apa, dah beli barang dapat pulak cash bonus, ada ke kita pergi kedai mana-mana kemudian beli barang kemudian dia bagi cash bonus? Takde tau, kalau ada pon mungkin voucher RM5-10 atau kad diskaun untuk 2nd item ke. Ini anda dapat CASH BONUS tau shaklee bagi. Rugi tak kalau anda lepaskan peluang ini? Yes. Rugi sesangat! 

Note: Untuk bulan seterusnya, jika anda ingin terus menikmati cash bonus shaklee saya akan tunjukkan caranya. Mungkin daripada dua angka menjadi empat angkat, atau lebih? Itu semua tak mustahil jika anda berusaha.

Nak mendaftar ahli shaklee secara percuma?

sila hubungi saya :)
SHA 
012-9362692
irsyahealthyhouse@gmail.com

COD Area: 
:: UUM-Sintok, Changlun, Jitra, Alor Setar dan Sungai Petani ::
:: UNIMAP, Pauh dan Arau ::

*Penghantaran dibuat ke seluruh Malaysia termasuk sabah dan sarawak

-Disclaimer-
These statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration.
These product are not intended to diagnose,treat, cure or prevent any disease





16 comments:

  1. Jom jadi ahli!!

    www.mummysayf.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. jom jom...banyak kelebihannya
    http://metrobestmom.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Dari side income jadi main income..seronok sangat daftar jd ahli Shaklee yang pada mulanya hanya untuk maintain kesihatan..tak sangka boleh jadi sumber pendapatan

    ReplyDelete
  4. wow. bestnya join ahli :)

    http://alhamdulillahsihat.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Daftar jgn xdaftar..rugi siapa x cuba dapatkan free membership.

    www.iras-secret-of-healthy-life.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Jom join ahli bestt
    Www.mummy-ariana.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. memang berbaloi2 :) pilihan terbaik jom join shaklee!

    http://bijakvitamin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...rasa beruntung ditakdirkan utk jadi ahli shaklee...hehe..

    http://ceritadimtiyazcorner.blogspot.com/2014/07/cara-jadi-ahli-shaklee-dengan-mudah.html?m=0

    ReplyDelete
  9. Best jadi ahli Shaklee ni.. Sangat berbaloi.. Keahlian seumur hidup pulak tu.. Kesihatan pun terjaga..
    Jom jalan2 kat blog Saya lak..

    http://mamanoufal.blogspot.com/2014/04/keahlian-shaklee.html?m=1

    ReplyDelete
  10. jom jadi ahli shaklee

    http://mrskeciksangat.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Untung lah dah la dapat vitamin..dapat reward macam2 pulak..besnya.

    http://zairulakmaldaylife.blogspot.com/2014/04/cara-nak-jadi-ahli-shaklee.html

    ReplyDelete
  12. Banyak faedah Jadi member Shaklee ni..
    www.annur-shoppe.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Nak makan sendiri...
    Nak bagi mak ayah @ familia
    Nak wat bisnes...
    Bolehhhhh semuanya ;-)
    Sihat Ceria Bersama ^_^

    http://supplemensemulajadi.blogspot.com/search/label/Daftar%20Pengedar%20Shaklee

    ReplyDelete
  14. Daftar sekrng jom...

    http://mamalifna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Jom daftar ahli Shaklee

    http://sweetmom83.blogspot.com/2013/11/buat-duit-dengan-shaklee.html?m=0

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...