SUPER HOT BULAN INI...

♥Followers♥

Sunday, 11 May 2014

MealShake dan kelebihannya

Ramai ibubapa yang inginkan terbaik untuk sikecil tersayang. Para ibu terutamanya sangat risau jika anak- anak tidak mendapat khasiat sepenuhnya. Maklum saja, kanak-kanak yang sedang membesar ini agak sukar diramal seleranya. Ada masa mudah untuk diberi makanan apa saja dan adakalanya beri makanan favorite anak-anak pon belum tentu mereka nak makan.

Sebagai ibubapa, pastinya pemakanan seimbang perlu dititikberatkan kepada anak-anak di usia begini. Kurangkan minuman bergas dan makanan fast-food yang semestinya tidak bagus untuk kesihatan mereka.

Anak susah untuk makan? Kurang zat?

Saya sendiri sebagai seorang ibu tidak terkecuali menghadapi masalah sebegini. Simanja saya adakalanya memang susah untuk diberi makan dan hanya mengharapkan khasiat daripada susu badan sahaja. Pada usia 15 bulan, semestinya anak saya sedang membesar dan untuk memastikan dia mendapat khasiat yang sepatutnya maka saya memilih untuk memberikan MealShake Shaklee, multivitamin dalam bentuk serbuk sesuai juga diambil seawal kanak-kanak sehinggalah ke warga emas.

Kenapa saya memilih MealShake Shaklee?

Perbezaan MealShake Shaklee:

  • Mealshake menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan harian. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi, buah- buahan, sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain. Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh dari peringkat bayi hingga ke orang dewasa. Kebiasaannya, ia mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya.
  • Mealshake Shaklee dihasilkan untuk semua golongan- bayi, pelajar, kanak-kanak, ibu mengandung, para atlet, pengamal sayuran, orang sakit, orang yang sibuk bekerja atau orang yang selalu mengambil makanan segera. Jika anda mencari sarapan pagi yang penuh berkhasiat, mealshake merupakan pilihan yang bijak.
mealshake shaklee multivitamin untuk anak-anak
MealShake shaklee

Kebaikan dan manfaat utama:

  1. NUTRISI LENGKAP : menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. Ia turut mengandungi lecithin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut minyak.
  2. MEMBEKAL NUTRISI KEPADA SEL TUBUH : kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel-sel kulit, rambut, kuku, organ, darah, imun dan lain-lain.
  3. MEMBANTU TUMBESARAN : mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar.
  4. ANTIOKSIDA : mengandungi vitamin A, C, E, Zink dan Selenium yang merupaka agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.
  5. MENGEMBALIKAN SERI WAJAH : Mengandungi Vitamin B yang lengkap, zat besi dan copper yamg cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah/ kulit yang lebih cantik.
  6. DETOKSIFIKASI : kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.
  7. KELAZATAN RASANYA : minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktos semulajadi: penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan. Lazat untuk dinikmati oleh semua golongan.

Cara Pengambilan

Untuk kanak-kanak, memadai setengah hingga ke 1 sudu kecil sehari (mengikut kesesuaian umur)
Bagi dewasa, campurkan 2 sudu besar MealShake bersama Soy Isolate Protein Powder (ESP) dan Performance Drinks (semasa perut kosong) atau campurkan dengan minuman kegemaran atau boleh diminum begitu sahaja tanpa campuran.

Harga MealShake Shaklee
Sebekas besar MealShake, berharga RM113.75 dan berat 544g.
Nak Order? Klik kuat-kuat:


 Saya Nak Order Mealshakes Shaklee

Hubungi kami sekarang!

I'm Your Shaklee Independent Distributor
Pengedar Sah Shaklee Changlun-Jitra (Kubang Pasu)

sha 012-9362692
irsyahealthyhouse@gmail.com


COD Area: 
:: UUM-Sintok, Changlun, Jitra, Alor Setar dan Sungai Petani ::
:: UNIMAP, Pauh dan Arau ::

*Penghantaran dibuat ke seluruh Malaysia termasuk sabah dan sarawak

-Disclaimer-
These statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose,treat, cure or prevent any disease

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...