SUPER HOT BULAN INI...

♥Followers♥

Saturday, 10 September 2016

Ketahui Tips Asas Bisnes Online Sebelum Anda Mulakan Perniagaan Atas Talian

Ada yang baru nak berjinak-jinak meniaga online? Mehh sini, KG nak kongsi tips paling mudah dan simple untuk korang...

#TipsBisnesOnlineAsas

☘Dilarang sama sekali TAG orang lain.
Yang ni penting tau korang kena tau, tak semua orang suka kena tag lebih lagi sikit2 naik notification dekat dorang. Tak payah la buat caption, tak suka boleh untag. Bukan setakat untag je, silap haribulan unfriend korang terus. Pastu korang sentap! Hehe.

☘Tak perlu burukan pesaing.
Kalau korang rasa produk korang dah cukup hebat, bagus fokus je kelebihan produk sendiri dari mencari kelemahan produk pesaing.

☘Jangan malu untuk sharing.
Baru nak meniaga memang kadang timbul malu dgn kawan2, tak tahu nak mula macam mana dan sewaktu dengannya. Tapi percayalah kalau korang tak start share apa yang korang jual sampai bila-bila korang tak kan mula. Start NOW OR NEVER.

Okay, sekian 3 tips asas dan paling penting sebelum korang teruskan ke fasa bisnes online yang lebih mencabar✌šŸ¼️

Ada rasa nak tambah tips lagi, feel free to commentšŸ’–

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...