SUPER HOT BULAN INI...

♥Followers♥

Tuesday, 2 September 2014

Daftar Ahli Shaklee dan KelebihanyaCara Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee

Untuk menjadi ahli shaklee, terdapat 2 cara iaitu :

1) Anda boleh membuat bayaran pendaftaran sebanyak RM65 (+kos penghantaran rm10 semenanjung/ rm20 sabah dan sarawak) sebagai yuran keahlian seumur hidup. Anda juga akan mendapat member kit yang mengandungi info produk, katalog dan juga sistem bisnes shaklee. 
nota : Member kit ini amat penting sekiranya anda ingin berbisnes secara serius bersama shaklee.

2) Atau jika anda ingin mendapatkan keahlian shaklee secara percuma, caranya :
 1. Beli Vivix 2 botol dalam satu resit.
 2. Atau beli 3 kotak Shaklee Collagen Powder (SCP)
 3. Atau anda juga boleh buat belian apa-apa barangan shaklee dengan nilai sekurangnya RM650 atau bersamaan 200uv

Jika anda memilih salah satu cara diatas ini, maka secara otomatiknya anda akan terus didaftarkan sebagai "Shaklee Independent Distributor" secara percuma.

Apa yang menariknya, bukan sahaja anda layak mendapat keahlian percuma ini tetapi anda juga berpeluang mendapat 'cash bonus' sebanyak RM30+ pada 14hb pada bulan berikutnya.

Cuba anda kira dan fikirkan sejenak:
Anda beli barang, 200uv dan layak mendapat keahlian percuma bernilai RM75 serta cash bonus RM30. Berapa yang anda telah jimat? Barang dapat. Keahlian dapat free dan dapat cash bonus.

Walaupun mungkin nilai bonus pertama anda ini hanya RM30, dan anda nampak seperti nilainya sedikit. Cuba bayangkan anda pergi ke pasaraya dan berbelanja. Adakah setiap perbelanjaan anda akan dapat nilai semula melainkan anda hanya dapat apa yang anda beli itu.

Macam berminat nak daftar?
Apa yang perlu anda buat adalah anda hanya perlu hubungi saya ---> irsyahealthyhouse@gmail.com dan berikan saya details untuk proses pendaftaran keahlian anda.

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee
 • Setiap produk anda akan mendapat untung runcit. Pengedar shaklee adalah dilarang sama sekali menjual pada harga ahli kepada bukan ahli.
 • Berpeluang menikmati 3C daripada shaklee iaitu, Cash Bonus, Car Bonus dan Convention Bonus. Anda sendiri tentukan nilai cash bonus anda.
 • Bisnes shaklee adalah bisnes yang sangat mesra keluarga. Bukan sahaja dimonopoli oleh kaum wanita tetapi para suami dan anak-anak juga dilibatkan dalam setiap aktiviti yang diadakan.
 • Bisnes shaklee ini juga boleh diwarisi kepada ahli keluarga anda, contohnya kepada anak-anak anda. Maka ianya bukanlah bisnes yang sia-sia.
 • Tak perlu keluar rumah, semuanya hanya dihujung jari sahaja. 100% bisnes online

Hubungi kami sekarang!

I'm Your Shaklee Independent Distributor
sha 012-9362692
irsyahealthyhouse@gmail.com

COD AREA:
(Kedah : Changlun, Sintok-UUM, Bukit Kayu Hitam, Jitra)
(Perlis : Unimap, Politeknik Pauh, Arau)

*PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH & SARAWAK

:: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease ::

2 comments:

 1. go shaklee! saya pun ahli shaklee jugak =)

  ReplyDelete
 2. shaklee memamg best..
  Jom singgah blog saya www.annur-shoppe.blogspot.com

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...