SUPER HOT BULAN INI...

♥Followers♥

Thursday, 4 September 2014

Anggur Muscadine Anggur Luar Biasa

Vivix merupakan supplemen anti-penuaan terbaik didunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee.

Penemuan Revolusionari dalam anti-penuaan pada tahap selular

Di dalam kajian makmal, ramuan vivix telah menunjukkan impak kepada empat mekanisme penting penuaan pada tahap sellular.

4 Mekanisme Penuaan Pada Tahap Sellular
• Kerosakan DNA
Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu 'typo' (kesilapan daripada yang asal) yang akan mengganggu fungsi sel dan panjang umur.

• Pengawalan Genetik
Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap sellular.

Didalam satu penemuaan utama, ujian klinikal terbaru menunjukkan ramuan vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap selullar.

• Pengeluaran Tenaga Yang Kian Menurun Oleh Sel-Sel
Mitochondria (penjana tenaga) didalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun fungsi sel turut menurun.

• Penimbunan Protin AGE
Penimbunan berlebihan protin AGE (Advanced Glycation End Products) boleh menyebabkan kerosakkan tahap sellular yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur.

Ramuan vivix adalah 10x lebih kuat dari Resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) untuk melambatkan pembentukan protin AGE.

Manfaat Vivix :


Ramuan Semulajadi vivix
1) Muscadine Grape
2) Purple Carrot
3) Elderberry (Sambucus Nigra)
4) Polygonum Cuspidatum

Info Anggur Muscadine

Anggur Muscadine adalah anggur liar yang mempunyai kromosom dan kerana pasangan tambahan ini, ia menyediakan lebih banyak faedah kesihatan, fungsi imun yang lebih tinggi dan sifat antioksidan yang lebih kukuh. Saiz daripada anggur muscadine adalah sebesar bola golf, kerana pertumbuhan alam sekitarnya yang unik, cahaya matahari yang kuat ia mengandungi banyak polifenol dan resvetrol. Ini membuay ia menyediakan lebih banyak faedah kesihatan.

Ia juga mengandungi asid ellagik dalam kepekatan yang tinggi, satu ciri-ciri menghentikan kimia penyebab kanser, anti-virus dan anti-bakteria.

Apa kata mereka yang pernah mencuba vivix?

Testimoni Vivix Shaklee

Testimoni Vivix 1


Testimoni Vivix 2


Testimoni Vivix 3

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...