SUPER HOT BULAN INI...

♥Followers♥

Wednesday, 25 May 2016

Cecair Vivix Bantu Atasi Ketidaksuburan Suami Isteri

Anak-anak permata hati setiap ibu bapa. Dengan raut wajah yang comel, keletah yang mencuit hati pastinya menyerikan kehidupan suami isteri. 

Tapi, tak semua yang begitu bernasib baik dikurniakan zuriat dengan cepat. Ada yang telah bertahun-tahun ttc (trying to conceive). Saat tu, air mata dan sebak hati bagaikan "kawan baik" tatkala rakan-rakan naik mula bercerita hal anak-anak mereka. Sayu hati~


Punca Masalah Kesuburan Wanita dan Lelaki :  • Masalah pada sistem reproduktif seperti cyst dan fibroid.
  • Kitaran haid yang tidak teratur
  • Telur yang tidak matang
  • Obesiti
  • Usia meningkat menyebabkan kualiti telur dihasilkan kurang berkualiti


Masalah kesuburan bagi lelaki:

  • Pra testikular iaitu gangguan hormon yang mengakibatkan testis tidak terangsang dan bermasalah dalam menghasilkan sperma
  • Testikular iaitu penghasilan sperma yang tidak sihat berpunca daripada sel yang rosak
  • Post testikular iaitu gagal berejakulasi walaupun berupaya menghasilkan sperma yang normal
  • Usia yang meningkat- hormon testosterone berkurangan

Kelebihan Vivix untuk Kesuburan

Tahu tak, minuman botanik vivix ni membantu tingkatkan peluang anda untuk hamil lebih tinggi. Ini kerana kandungan vivix yang kaya dengan kandungan Resveratrol (10 kali ganda lebih daripada biasa), sekaligus meningkatkan Mitokondria (kilang tenaga kepada sel badan).vivix tingkatkan kesuburan

Resveratrol bertindak sebagai antioksidan yang sangat kuat dan melindungi sel-sel badan daripada rosak. Di dalam masalah kesuburan, resveratrol membantu melindungi telur yang belum matang dan telah matang daripada kerosakan. Apabila telur ini dilindungi, ia mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk hidup, membesar dan disenyawakan. 
Vivix dapat membantu meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita dengan meningkatkan kualiti sperma dan ovum, memanjangkan jangka hayat keduanya dan sekaligus meningkatkan peluang untuk disenyawakan.

Testimoni Berjaya Hamil Dengan Vivix:


Testimoni 1:

"Kawan saya ambil vivix alhamdulillah dapat mengandung, baru ambil satu botol.. alhamdulillah"

Hamil Dengan Vivix

Testimoni 2:

"Alhamdulillah, selepas beberapa bulan konsisten dengan dose yang agak berbeza saya ambil dari sebelum ni, saya akhirnya disahkan hamil selepas 3 tahun menanti.
Cadangan saya kepada anda yang mengalami masalah berikut, cuba ambil vivix secara konsisten, Inshaallah dengan izin Allah tak lama lagi giliran anda pulak" 
Vivix Untuk Hamil
Nak ikhtiar dapatkan zuriat dengan vivix? hubungi saya 012-9362692 untuk tempahan :)
No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...